VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean, de Ziua funcționarului public: Vă încurajez să continuați să vă implicați cu aceeași pasiune și dedicare

„Activitatea dumneavoastră zilnică face diferența. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru cetățenii noștri și vă încurajez să continuați să vă implicați cu aceeași pasiune și dedicare”. Declarații în acest sens au fost făcute de premierul Dorin Recean în cadrul evenimentului festiv, organizat cu ocazia Zilei funcționarului public.

În discursul său, premierul a menționat că Guvernul va continua să creeze condiții mai bune pentru funcționarii publici, pentru că munca lor influențează viața tuturor oamenilor. „

Totodată, prim-ministrul Dorin Recean a precizat că eficiența administrației publice este o prioritate a statului, subliniind rolul fiecărui funcționar public în procesul de integrare europeană a țării noastre. 

În cadrul evenimentului, 150 de funcționari publici au fost distinși cu Diploma de Onoare a Guvernului.

Totodată, diplomă de excelență au primit reprezentanții Ministerului Muncii și Protecției Sociale, ai Casei Naționale de Asigurări Sociale și ai Primăriei orașului Anenii Noi, care au ocupat primele trei locuri în cadrul ediției din acest an a competiției celor mai bune practici din administrația publică. 

Ziua funcționarului public este marcată anual pe data de 23 iunie.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.