VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Programul Adunării „Moldova Europeană”: Maia Sandu și Roberta Metsola vor ține discursuri!

Autoritățile au publicat programul Adunării „Moldova Europeană” preconizat pentru duminică, 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit programului, evenimentul va începe la ora 11: 00 cu intonarea imnului R. Moldova. Totodată, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu și președinta Parlamentului European, Roberta Metsola va veni cu câte o adresare către cetățeni.

De asemenea, la finalul evenimentului, în jurul orei 13.00, va fi adoptată o rezoluție intitulată „Moldova Europeană”.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.