VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Meteorologii anunță temperaturi peste cele normale

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite și în luna noiembrie, după ce și luna octombrie a fost mai caldă decât de obicei, arată prognoza meteorologică anunțată la 1 noiembrie de meteorologi.

Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), în această lună, vom resimți o ușoară schimbare în regimul termic. Temperatura medie lunară a aerului se prevede a fi peste valorile normei, norma fiind cuprinsă între +3°C și +5°C.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, Potrivit meteorologilor, acestea se vor situa aproape de mediile multianuale, cu o normă cuprinsă între 25-45 mm.

Mâine, 2 noiembrie vremea se va răci, dar valorile termice se vor menține peste cele specifice perioadei. Astfel maximele termice vor urca până la 15 grade Celsius, iar minimele vor indica 6 grade.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.