VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Prognoza meteo: Cum va fi vremea până la Crăciun

Vremea se menține caldă în primele zile ale anului 2023 și se răcește abia la sfârșitul săptămânii. În ziua de Crăciun pe stil vechi, pe 7 ianuarie, temperatura aerului va urca ziua până la +10 grade Celsius, iar seara va coborî până la -3 grade Celsius.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, la 3 ianuarie temperatura aerului va crește până la +13 grade, iar noaptea se vor înregistra minime de 0 grade Celsius, scrie IPN. La 4 ianuarie, temperatura aerului scade ușor ziua, înregistrându-se până la +10 grade Celsius, iar noaptea, minime de 0 grade Celsius.

Pe 5,6 și 7 ianuarie se păstrează aceeași temperatură ziua: +10 grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra minime de până la -2…-3 grade Celsius.

A doua zi de Crăciun pe stil vechi, vremea se va răci cu 5 grade Celsius față de ziua precedentă și vor înregistra maxime de până la +5 grade Celsius, iar minime de până la -5 grade Celsius.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.