VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Profesorii vor primi compensația anuală, de 4 mii de lei, în luna octombrie

Cadrele didactice și personalul de conducere din instituțiile de învățământ general public vor primi compensațiile bănești anuale, în valoare de 4 mii de lei, în luna octombrie. Decizia a fost aprobată la 1 noiembrie în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri.

Totodată, Guvernul a exclus obligativitatea prezentării rapoartelor și documentelor confirmative privind utilizarea mijloacelor financiare conform destinației.

Compensațiile anuale sunt acordate cadrelor didactice în scopul dezvoltării abilităților personale și profesionale.

Modificările vor fi aplicate începând cu anul 2024.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.