VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Procuratura va investiga atacurile cibernetice asupra canalelor de Telegram ce aparțin Maiei Sandu și ministrului Andrei Spînu

Procuratura s-a autosesizat și va investiga atacurile asupra canalelor de Telegram ce aparțin președintei Maia Sandu și ministrului Infrastructurii Andrei Spînu.

Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Violina Moraru.

Procuratura s-a autosesizat și va cerceta faptele prin prisma prevederilor legale. Investigațiile vor fi efectuate de PCCOCS, care va reveni cu detalii despre mersul acțiunilor pe caz”, a precizat Violina Moraru.

Reamintim că astăzi, canalele oficiale de Telegram ale președintei Sandu și a vicepremierului Andrei Spînu au fost sparte de hackeri.

Menționăm că ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, care a fost vizat în mesajele postate de hackeri pe canalul de Telegram al Maiei Sandu și al lui Andrei Spînu.

După publicarea conversațiilor ministrului, ex-ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, a confirmat una dintre discuții.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.