VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nagacevschi confirmă discuțiile cu Litvinenco: Consider că în spatele acestor interceptări stau grupuri criminale

Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, confirmă o discuție cu actualul ministru al Justiției, Sergiu Litvinenco, care a fost făcută publică pe conturile de Telegram sparte astăzi de hackeri.

Regret că discuțiile private dintre mine și domnul ministru, Sergiu Litvinenco au fost interceptate în mod ilegal și făcute publice. Consider că în spatele acestor interceptări stau grupuri criminale ce au acces la măsurile operative de investigație.

Din câte cunosc asemenea utilaj pentru interceptarea discuțiilor de pe rețeaua telegram îl deține doar MAI. Solicit organelor abilitate să informeze, dacă interceptarea discuțiilor mele private a fost realizată conform legii”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

De cealaltă parte, Sergiu Litvinenco infirmă așa-zisele discuții care circulă în spațiul public și subliniază că informațiile reprezintă falsuri.

Așa-zisele „discuții” care circulă în spațiul public și care aparent ar fi de pe canalul meu de Telegram, sunt un fals ordinar. Scopul acestui fals este să deturneze atenţia publicului de la problemele reale cu care se confruntă grupările criminale din RM şi legăturile lor cu serviciile străine. Vă aduc aminte că nu este pentru prima dată când hoţii au folosit cele mai murdare minciuni şi înscenări, şi chiar avem demarată o anchetă, recent, în acest sens. Acum au spart conturile de Telegram al preşedintelui şi a unor membri ai Guvernului ca să posteze minciuni fabricate.

Este o dovadă în plus că deranjăm foarte tare mafia şi trădătorii, şi că suntem pe calea cea dreaptă în a-i aduce în faţa justiţiei. Totodată, devine tot mai limpede că se impune adoptarea unor măsuri urgente pentru a proteja cetăţenii şi securitatea informaţională a ţării de atacurile de tip hibrid tot mai tupeiste ale grupării pentru hoţie şi război”, a comentat ministrul.

Reamintim că astăzi, canalele oficiale de Telegram ale președintei Sandu și a vicepremierului Andrei Spînu au fost sparte de hackeri.

Menționăm că ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, care a fost vizat în mesajele postate de hackeri pe canalul de Telegram al Maiei Sandu și al lui Andrei Spînu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.