VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procuratura Anticorupție: Mai multe canale de Telegram au fost create pentru a discredita activitatea instituției

Procuratura Anticorupție declară că au fost create mai multe canale de Telegram care publică informații false cu scopul de a discredita activitatea instituției.

Aceste informații neveridice au ca scop dezinformarea publicului, discreditarea Procuraturii Anticorupție, crearea presiunii asupra procurorilor, promovarea a unei atitudini negative față de sistemul de justiție și provocarea sentimentelor de frică în rândul procurorilor, judecătorilor, avocaților, politicienilor și a societății”, se arată în declarația remisă presei de PA.

Instituția dă asigurări că în investigațiile sale, procurorii se conduc strict de spiritul și litera legii, cu respectarea tuturor principiilor democratice și a statului de drept.

Procuratura Anticorupție nu reprezintă ,,o bâtă” represivă împotriva persoanelor incomode, ci este o instituție anticorupție, care asigură proceduri legale și echitabile, cu respectarea tuturor rigorilor legii, o verigă a sistemului de justiție care combate tentativele de abuz și ilegalitate. Recomandăm tuturor să se informeze din surse sigure, inclusiv din comunicatele Procuraturii Anticorupție, despre activitatea instituției noastre și a procurorilor, iar jurnaliștii să nu ezite de a adresa serviciului de presă întrebările de rigoare”, se mai arată în comunicat.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.