VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procuratura Anticorupție, îngrijorată de modul cum a fost organizat concursul pentru șefia Procuraturii Generale

Procuratura Anticorupție, condusă de Veronica Dragalin, își exprimă îngrijorarea față de modul cum a fost organizat concursul pentru funcția de șef al Procuraturii Generale. Printr-un comunicat, instituția cere convocarea Adunării Generale a Procurorilor cu prezența fizică a tuturor membrilor.

„Procuratura Anticorupție își exprimă îngrijorarea față de modalitatea desfășurării concursului pentru funcția de Procuror General și rezultatele acestuia, inclusiv conduita unui membru al Consiliului Superior al Procurorilor, cât și a unui candidat în timpul audierilor publice. În rezultat, Procuratura Anticorupție va solicita CSP convocarea Adunării Generale a Procurorilor cu prezența fizică în cel mai scurt timp, după publicarea hotărârii motivate a CSP”, se arată într-un comunicat al Procuraturii Anticorupție.

Adunarea Generală a Procurorilor convocată în format on-line pentru mâine, 29 februarie, nu va oferi o posibilitate reală pentru expunerea opinii individuale și instituționale, precum și punerea la vot a anumitor chestiuni aferent consecințelor ce pot urma în rezultatul comportamentului expus.

În opinia Procuraturii Anticorupție, tot corpul de procurori din țară trebuie să dezbată, expună și decidă asupra modului în care s-a desfășurat acest concurs și măsurile ce urmează a fi întreprinse pentru a evita pe viitor astfel de situații.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.