VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procesul de reglementare transnistreană și criza energetică, discutate de vicepremierul pentru reintegrare cu ambasadorul Finlandei

Procesul de reglementare transnistreană, criza energetică, situația regională complexă au fost temele abordate, astăzi, în cadrul unei întrevederi dintre Vicepremierul pentru reintegrare Oleg Serebrian cu Ambasadorul Finlandei în Republica Moldova cu sediul la București, Marjut Akola.

Agenda discuțiilor a vizat atât oportunitățile de consolidare a relațiilor bilaterale pe palierele politico-diplomatic, economic, sectorial, cât și temele de actualitate la nivel european, pe fondul agresiunii Federației Rusiei împotriva Ucrainei și al consecințelor sale multidimensionale.

Oficialul finlandez a oferit asigurări privind susținerea manifestată de autoritățile țării sale pentru reglementarea transnistreană pașnică în cadrul frontierelor Republicii Moldova recunoscute la nivel internațional, cât și pentru parcursul european al țării noastre, fiind convenită dezvoltarea și aprofundarea dialogului bilateral în beneficiul ambelor state.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.