VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procesul de reforme, discutat de Maia Sandu cu fosta șefă a guvernului finlandez

Fosta șefă a guvernului finlandez, Sanna Marin, s-a întâlnit azi la Președinție cu Maia Sandu. Fostul demnitar deține, în prezent, funcția de consilier pentru strategii în cadrul Institutului pentru Schimbare Globală al fostului premier britanic Tony Blair, organizație non-profit ce promovează buna guvernare în țările în proces de consolidare democratică, sprijinind reforme structurale.

În cadrul întrevederii, șefa statului și Sanna Marin au discutat despre procesul de reforme în Republica Moldova, parcursul european al țării noastre, și modalitățile de creștere a eficienței instituțiilor statului.

Sanna Marin se află la a doua vizită în Republica Moldova în acest an. Fostul politician finlandez a participat, pe 1 iunie, la Summitul Comunității Europene din Moldova în calitate de prim-ministru al Finlandei. Peste trei luni, demnitarul de la Helsinki a anunțat că renunță la politică și a demisionat, fiind numită consilier în organizația condusă de fostul premier al Marii Britanii, Tony Blair.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.