VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procesul de integrare europeană și reformele din țară, abordate de Maia Sandu la întâlnirea cu coraportorii APCE

Coraportorii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, aflați în aceste zile la Chișinău, a avut o întrevedere și cu șefa statului, Maia Sandu. Oficialii au discutat, în primul rând, despre procesul de integrare europeană și reformele din țară.

„Discuția a vizat agenda de reforme și eforturile autorităților de a consolida instituțiile statului, în contextul regional dificil, precum și angajamentele țării noastre în domeniul promovării statului de drept. Șefa statului a accentuat determinarea autorităților de a duce la bun sfârșit reforma justiției și de a combate corupția, care reprezintă un pericol real la adresa securității țării. Președinta Maia Sandu a subliniat că autoritățile Republicii Moldova sunt angajate plenar să avanseze hotărât în procesul de aderare la Uniunea Europeană”, se arată într-un comunicat al Președinției.

Amintim, Moldova se află sub monitorizarea APCE din 1995. Discuții privind ieșirea Chișinăului din acest proces sunt purtate activ încă din 2012.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.