VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Procedură încheiată. Decretele privind demisia celor trei miniștri, publicate în Monitorul Oficial

Procedura juridică privind demisia celor trei miniștri din Guvernul Recean a luat sfârșit. Decretele semnate de președinta Maia Sandu în acest sens au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial. 

Amintim, ieri, premierul Dorin Recean a anunțat demisia a trei miniștri. Este vorba de șefii de la MAI, de la Educație și de la Ministerul Infrastructurii, instituții conduse de Ala Revenco, Anatolie Topală și, respectiv, Lilia Dabija.

Noii candidați pentru șefia celor trei ministere vor fi propuși președintei Maia Sandu, luni, 17 iulie. Anatolie Topală și Ana Revenco au ajuns în această funcție în august 2021, după ce alegerile parlamentare au fost câștigate de PAS, cu o majoritate de 63 de mandate în Parlament. Lilia Dabija a ajuns la conducerea Ministerului Infrastructurii, după preluarea conducerii Guvernului de către Dorin Recean, în februarie 2023. Mandatul ei a durat doar cinci luni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.