VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Proaspătul ministru de Externe a discutat cu ambasadorul României despre prima sa vizită la București

Proaspătul ministru de Externe, Mihai Popșoi, a avut azi o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu. Cei doi au discutat inclusiv despre vizita la București a șefului diplomației de la începutul lunii februarie.

„România va sprijini Republica Moldova în procesul său de transformare europeană. Asigurarea am primit-o din partea ambasadorului României în Republica Moldova Cristian-Leon Țurcanu, în cadrul primei întrevederi oficiale, pe care am avut-o astăzi, la Ministerul Afacerilor Externe. Am mulțumit domnului ambasador pentru faptul că România a fost întotdeauna un partener de încredere pentru Republica Moldova și ne susține ori de câte ori este nevoie”, a declarat Mihai Popșoi.  

Ministrul de Externe urmează să efectueze o vizită de lucru la București în zilele de 5-6 februarie, la invitația omologului său român, Luminița Odobescu. Tot astăzi, șeful diplomației a avut convorbiri telefonice cu miniștrii de externe din Ucraina, Lituania și Canada.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.