VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primele cinci întreprinderi au obținut credite în cadrul Programului 373

Primele cinci întreprinderi, care au contractat credite cu dobândă avantajoasă în cadrul Programului 373, au obținut deja aproximativ nouă milioane de lei, sumă ce va fi investită în utilaje moderne și în tehnică agricolă.

Din 22 iunie, au fost depuse 48 de cereri din partea antreprenorilor. Aceștia pot solicita credite investiționale de până la 15 milioane lei de la băncile comerciale partenere ale Programului guvernamental „373”. 

Guvernul reamintește, printr-un comunicat, că scopul Programului „373” este revitalizarea activității IMM-urilor. Rata dobânzii la creditele în valută este de 3% anual, iar în lei – de 7% anual. Creditele investiționale pot fi contractate de IMM-uri pe un termen de până la 7 ani, cu o perioadă de grație de până la 3 ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.