VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primarul Capitalei, Ion Ceban, într-o vizită privată la București

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, se află într-o vizită privată în România. Într-o intervenție live pe o rețea socială, edilul Chișinăului a declarat că a avut mai multe întrevederi la București, doar că nu a oferit detalii.

 „Astăzi de dimineață foarte multă lume m-a contactat, mi-a scris, a întrebat ce facem, pe unde suntem. Sunt în România, sunt la București. Este o vizită privată, dar în același timp am avut mai multe întrevederi foarte productive și foarte bune”, a declarat Ion Ceban.

Ieri, adevarul.ro scria că premierul României, Marcel Ciolacu, a avut o întâlnire cu primarul ales al Chișinăului, Ion Ceban. Informația a fost confirmată de sursele publicației românești. Guvernul de la București și nici PSD România, condus de Marcel Ciolacu, nu au furnizat informații oficiale despre vizita edilului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.