VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primăriile vor putea accesa până la 60 de mil. de lei pentru dezvoltarea regională. Noul concurs, lansat de Ministerul Infrastructurii

Ministerul Infrastructurii anunță despre lansarea unui nou concurs de proiecte de dezvoltare regională pentru orașele și satele din R. Moldova. În cadrul noii inițiative, primăriile vor putea avea acces la proiecte de până la 60 de milioane de lei.

Dosarele pot fi depuse până în 30 iulie pentru așa măsuri precum valorificarea infrastructurilor de afaceri, crearea și dezvoltarea parcurilor industriale, zonelor economice libere, incubatoarelor de afaceri, dezvoltare urbană și revitalizare economică și socială a orașelor, amenajarea zonelor de agrement, parcurilor, aleilor și spațiilor publice, reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și de transport public, construcția sistemelor de canalizare și apeducte.

Toate detaliile despre condițiile noului concurs pot fi găsite pe paginile tuturor agențiilor teritoriale de dezvoltare regională din R. Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.