VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primarii din raioanele Cimișlia și Basarabeasca, la discuții cu Maia Sandu

Proiectele de infrastructură au fost discutate de primarii din raioanele Cimișlia și Basarabeasca în cadrul unei întâlniri cu șefa statului, Maia Sandu. Președinția anunță că principalele subiecte abordate au fost continuarea dezvoltării satelor și modernizarea drumurilor.

Maia Sandu a menționat că raioanele Cimișlia și Basarabeasca, prin intermediul programului „Satul European”, au reușit să realizeze proiecte în valoare de circa 50 de milioane de lei în 20 de localități. „Localitățile au o infrastructură mai bună, acces mai mare la apă și canalizare, mai multe școli și grădinițe modernizate.

Președinta a precizat că după 30 de ani de la sistarea lucrărilor, Guvernul a investit 51 de milioane de lei în repararea nodului rutier de la Sagaidacul Nou.

„Planul nostru este clar – să dezvoltăm economia și să creștem calitatea vieții în fiecare localitate din Republica Moldova”, a punctat șefa statului. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.