VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primăria anunță închiderea oficială a sezonului de încălzire. La solicitare, livrările vor putea fi menținute în blocuri

Primăria Capitalei anunță că de azi se închide, oficial, sezonul de încălzire în mun. Chișinău. O dispoziție în acest sens a fost deja semnată de conducerea municipalității.

„Preturile de sector, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, gestionarii fondului locativ, cu orice formă de proprietate, agenții economici și alți consumatori de energie termică, vor asigura, la solicitare, deconectarea obiectivelor de la sistemul de termoficare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Chișinău.

Astfel, la solicitare livrarea agentului termic poate fi menținută în blocurile și instituțiile. În acest sens, locatarii trebuie să facă demersurile necesare către gestionarul clădirii.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.