VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vizita de lucru a Maiei Sandu la Bălți

Astăzi președinta Republicii Moldova a efectuat o vizită de lucru la Bălți, unde s-a întâlnit cu primarul municipiului, Nicolai Grigorișin.

Oficialii au discutat despre problemele municipiului Bălți, în special despre modul în care autoritățile centrale pot să intervenă pentru a fi soluționate acestea. Cel mai important subiect abordat a fost noul statut al municipiului Bălți.

„Am discutat despre problemele municipiului Balți. Sunt multe, ca de obicei. Am discutat despre situatia financiara, despre necesitățile suplementare de finanțare pentru proiectele de infrastructura. Am înțeles că primarul are planuri mari pentru localitate, dar bani nu sunt suficienți. Am discutat și despre anumite promisiuni făcute de către Guvern mai devreme”, a răspuns Maia Sandu la întrebările jurnaliștilor.

Nicolai Grigorișin, primarul municipiul Bălți, a menționat că în cadrul întrevederii o deosebită atenție a fost acordată subiecutlui despre statutul municipiului Bălți.

„Guvernul are nevoie de timp pentru a face schimbări în legislație și ni s-a promis că acest lucru se va face în jumatate de an. Am mai discutat și despre reparația capitală a străzii Kiev, pentru care e nevoie de 260 de milioane de lei, dar și despre construcția unui drum nou pe strada Dovator”, a specificat Nicolai Grigorișin.

La începutul lunii iulie, în timpul unei sedințe a Guvernului Republicii Moldova organizată la Balți a fost votat proiectul de Lege cu privire la statutul municipiului Bălți, care să ofere o posibilitate mai mare de dezvoltare a orașului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.