VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Prima caniculă din această vară. Vor fi până la 34 de grade

Astăzi, 10 iunie, avem primul cod galben de caniculă din această vară. Avertizarea a fost emisă de Serviciul Meteorologic încă aseară.

Astfel, în nord vor fi temperaturi de 31 de grade pe timp de zi, în centru și în Capitală sunt anunțate, la orele prânzului, până la 32 de grade, iar în raioanele de sud se așteaptă și până la 35 de grade.

Totodată, atât pentru după-amiaza de azi, cât și pentru cea de mâine, meteorologii anunță și ploi cu descărcări electrice.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.