VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Prim-ministra Gavrilița va participa la inaugurarea șoselei de centură a orașului Comrat

Prim-ministra Natalia Gavrilița se va afla vineri, 21 octombrie, într-o vizită de lucru în UTA Găgăuzia, unde va participa la inaugurarea șoselei de centură a orașului Comrat, anunță Guvernul într-un comunicat.

Drumul de ocolire, cu o lungime de 18,263 kilometri, are 4 intersecții denivelate, 3 giratorii, 6 poduri și peste 290 indicatoare rutiere instalate. Costul lucrărilor este de 29,4 milioane de euro, bani oferiți de către Banca Europeană de Investiții (BEI). 

Șefa Executivului se va deplasa apoi la Liceul Teoretic moldo-turc „S.Demirel” din satul Congaz, deschis în anul 1999, unde își fac studiile 160 de elevi.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.