VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Prim-ministra Gavrilița va efectua o vizită de lucru la Glodeni și Fălești

Șefa Executivului va întreprinde, vineri, 12 ianuarie, o vizită de lucru în raionul Fălești. Prim-ministra va merge la Gimnaziul din satul Izvoare, unde se va întâlni cu profesorii și efectivul Primăriei. Ulterior, Natalia Gavrilița se va deplasa spre orașul Fălești, unde va discuta cu autoritățile publice locale de nivelul I și II despre necesitățile autorităților locale din regiune, dar și despre prioritățile de viitor.

Prim-ministra se va întâlni apoi cu reprezentanții autorităților publice locale din raionul Glodeni, după care, în incinta Primăriei, va discuta cu cetățenii.

Un alt punct al vizitei este Casa de Cultură din satul Camenca, unde au fost finalizate lucrările de reparație, demarate în cadrul Programului Satul European. Astfel, a fost modernizat inventarul Casei de Cultură și al bibliotecii, fiind asigurate condiții mai bune pentru beneficiari.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.