VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președinția a donat trei autoturisme Centrului de Excelență în Transporturi

Aparatul Președintelui Republicii Moldova a transmis, cu titlu gratuit, trei unități de transport, din parcul auto Condrița, către Instituția Publică Centrul de Excelență în Transporturi.

Autoturismele aveau un grad avansat de uzură și întreținerea lor nu mai era rentabilă pentru Președinție. Totodată, aceste unități de transport nu mai puteau fi puse în circulație pe drumurile publice.

Donația a fost făcută în urma solicitării venite, din partea instituției de învățământ către noi, de a contribui la îmbunătățirea bazei tehnico-materiale pentru studenți și va fi valorificată în calitate de piese auto. Centrul de Excelență în Transporturi pregătește specialiști tehnici și mecanici în domeniul transportului”, anunță Președinția.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.