VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președintele Senatului Cehiei vine la Chișinău într-o vizită de două zile

Președintele Senatului Cehiei, Miloš Vystrčil, va efectua, în perioada 15-16 mai, o vizită în Republica Moldova. Oficialul ceh va fi însoțit și de alți senatori, membri ai Comisiei pentru afaceri ale Uniunii Europene, ai Comisiei pentru educație, cultură, drepturi ale omului și petiții și ai Comisiei pentru afaceri externe, apărare și securitate a Senatului Republicii Cehe.

Președintele Senatului Republicii Cehe, Miloš Vystrčil, va avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu. Ulterior, cei doi președinți de parlament vor susține un briefing de presă, care este planificat pentru ziua de miercuri, 15 mai, ora 12:00.

Agenda mai include vizitarea Centrului de cazare a refugiaților din Ucraina din comuna Cărpineni, raionul Hâncești.

Potrivit programului, oficialii cehi vor depune flori la Monumentul eroilor legionari cehoslovaci din Chișinău și vor merge la Muzeul Național de Istorie pentru a participa la vernisajul expoziției „Cetăți și castele din Republica Cehă”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.