VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atentat la libertatea presei. Site-urle www.anticoruptie.md și www.investigatii.md atacate puternic cu viruși

Centrul de Investigații Jurnalistice a anunțat că portalurile www.anticoruptie.md și www.investigatii.md au fost supuse, în dimineața zilei de 13 mai, unor atacuri puternice cu virusi, din care cauză a fost blocată totalmente activitatea portalurilor.

„În prezent se studiază natura atacurilor și se lucrează la remedierea problemelor și repunerea în funcțiune a portalurilor”, a declarat Cornelia Cozonac, președinta Centrului de Investigații Jurnalistice.

Site-urile www.anticorutie.md și www.investigatii.md sunt portaluri de investigații jurnalistice pe subiecte de corupție, gestionare frauduloasă a banilor publici, probleme de integritate în serviciul publici și drepturile omului. Portalul www.anticoruptie.md este o platformă anticorupție cu prima hartă interactivă pe care cetățenii publică sesizări pe fapte de corupție, încălcări ale drepturilor omului și alte probleme din serviciul public și administrația locală. Are o vizibilitate foarte mare, pentru luna aprilie 2024 fiind atestate, conform monitorizărilor interne, peste 18 mln de accesări.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.