VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președintele PNL România pentru R. Moldova, Adrian Dupu, s-a întâlnit cu localnicii din Cantemir

Președintele PNL România pentru R. Moldova, Adrian Dupu, a avut o întâlnire cu localnicii și aleșii din Cantemir, inclusiv cu președintele din raion, Pavel Culicovschi.

„Am început ziua la Cantemir alături de președintele raionului, primari și lideri locali. M-am bucurat să văd o mobilizare puternică, o dovadă în plus că prezența și sprijinul Partidului Național Liberal în Republica Moldova sunt cunoscute și apreciate. Alegerile europarlamentare din 9 iunie sunt la fel de importante pentru România cât și pentru Republica Moldova și locuitorii din Cantemir au înțeles acest lucru. Pe 9 iunie Partidul Naţional Liberal și alianța PSD-PNL vor obține victorii importante în fiecare raion”, se arată în mesajul transmis de Adrian Dupu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.