VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alerte false cu bombe la trei licee din Chișinău

Trei licee din sectorul Râșcani al capitalei au fost verificate de specialiștii Bombteh în urma unor alerte cu bombă. Obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate, transmite IPN.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a menționat că apelul telefonic despre minarea instituțiilor de învățământ a parvenit la ora 09.18. La fața locului s-au deplasat serviciile specializate, iar elevii și profesorii au fost evacuați. În prezent se întreprind măsuri pentru a identifica persoana care a făcut apelul.

Alertele cu bombă au vizat Liceul Teoretic „Natalia Gheorghiuˮ, Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” și Liceul Teoretic „Alecu Russo”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.