VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președintele Parlamentului Letoniei, vizită la Chișinău: Susținem parcursul european al R. Moldova

Letonia susține parcursul european al Republicii Moldova. O declarație în acest sens a fost făcută de Edvards Smiltēns, președintele Parlamentului Letoniei, care efectuează o vizită oficială în țara noastră.

În cadrul unei întrevederi cu Nicu Popescu, oficialul a evidențiat importanța continuării reformelor.

În debutul întrevederii am discutat despre progresele înregistrate la capitolul aderării Republicii Moldova la UE. În context, președintele parlamentului Letoniei a exprimat susținerea continuă a țării sale pentru parcursul european al Republicii Moldova și a evidențiat importanța continuării reformelor. De asemenea, am vorbit despre situația internă și cea din regiune. Am punctat că autoritățile lucrează în permanență pentru a asigura pacea și stabilitatea în țară”, a declarat Popescu, după întrevedere.

Totodată, ministrul susține că a discutat cu Edvards Smiltēns despre modalitățile de aprofundare a dialogului bilateral în domenii de interes reciproc și au apreciat dinamica pozitivă a relațiilor moldo-letone.

La final am vorbit despre pregătirile pentru Summit-ul Comunității Politice Europene, care va fi găzduit de țara noastră pe 1 iunie”, a conchis Popescu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.