VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Președinta R. Moldova a discutat cu președintele BEI despre programele de dezvoltare sprijinite în R. Moldova

La Davos, președinta R. Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție cu Werner Hoyer, președintele Băncii Europene pentru Investiții (BEI), despre proiectele finanțate de Bancă în R. Moldova și despre perspectivele de colaborare în viitor, prioritățile noastre de cooperare cu BEI fiind transportul, energia, sănătatea și digitalizarea economiei.

Apreciem sprijinul oferit țării noastre de către BEI prin intermediul Echipei Europa pentru depășirea crizelor care au lovit Moldova, în contextul războiului din Ucraina precum și pentru susținerea avansării noastre pe calea integrării europene”, a menționat președinta Sandu.

Cea de-a 53-a reuniune a Forumului Economic Mondial de la Davos, a cărei tematică este „Cooperarea într-o lume fragmentată”, va aborda mai multe subiecte, printre care modalitățile de rezolvare a actualelor crize energetice și alimentare, dar și potențiale soluții pentru riscurile geopolitice actuale, inclusiv cele din regiunea R. Moldova.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.