VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președinta Georgiei vine într-o vizită de lucru la Chișinău

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se va întâlni mâine, 17 octombrie, cu Președinta Republicii Georgia, Salome Zourabișvili, care vine într-o vizită de lucru la Chișinău, anunță instituția prezidențială.

După întrevedere, la ora 11.15, la Președinție cele două șefe de stat vor susține o conferință de presă comună.

Menționăm că preşedinta Georgiei a efectuat, marți, 11 octombrie o vizită oficială la Bucureşti la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, cu prilejul marcării în anul curent a 30 de ani de la restabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Georgia.

Totodată, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a afirmat în luna septembrie că Uniunea Europeană „nu este completă” fără Ucraina, Republica Moldova, Georgia şi ţările din Balcanii de Vest.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.