VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul român: România a absorbit în 2022 fonduri europene în valoare de 11,3 miliarde euro

Premierul român Niocolae Ciucă anunță printr-un mesaj postat pe Facebook faptul că rata de absorbție a fondurilor europene a crescut în 2022 de la 50% la 71%.

„Anul trecut, în #România au intrat 5,4 miliarde euro prin Politica de Coeziune, care însumează programele de investiții strategice. Adunând și banii veniți prin #PNRR, România a primit în 2022 de la Bruxelles un total de 11,3 miliarde euro, cea mai mare valoare de la admiterea în UE până acum”, a scris premierul român.

Pentru anul în curs, România are capacitatea de a obține o performanță similară, consideră Nicolae Ciucă, care adaugă că, la sfârșitul acestui an, România poate atinge un grad de absorbție de aproximativ 95%, rată care va fi un procent-record pentru România.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.