VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul Belgiei vine într-o nouă vizită la Chișinău

Premierul Belgiei, Alexander de Croo, revine la Chișinău. Mâine, oficialul belgian organizează o nouă vizită în R. Moldova, unde va avea o întrevedere cu șefa statului, Maia Sandu. Anunțul a fost făcut de Președinție.

De asemenea, șefa statului și premierul belgian vor avea o discuție cu un grup de elevi de la mai multe licee din capitală despre viitorul european al R. Moldova. Evenimentul va avea loc la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” între orele 15:30 și 16:30.

Amintim, premierul Belgiei a mai fost în vizite în Republica Moldova, în aprilie 2022 și la Summitul Comunității Europene din 1 iunie 2023.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.