VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

”Premierul a spus clar: luni va fi făcut anunțul”. Este reacția lui Andrei Spînu, fostul ministru al Infrastructurii, după demisiile de la Guvern

Actualul șef al Administrației Prezidențiale, Andrei Spînu, ar putea prelua conducerea Ministerului Infrastructurii. Informația nu a fost confirmată și nici infirmată de Andrei Spînu, care a condus anterior Ministerul Infrastructurii, instituții responsabilă în perioada mandatului său și de componenta energetică.

„Premierul a spus clar: luni se va anunța”, a declarat Andrei Spînu pentru ziua.md. Oficialul a fost ministru al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, instituție ce îngloba și domeniul energetic, în perioada august 2021 – februarie 2023.

Fostul vicepremier, care, în prezent, ocupă postul de șef al Administrației Prezidențiale, a mai condus acest domeniu și în Guvernul Gavrilița, doar că atunci ministerul nu era separat, ci parte a unui minister comun, care îngloba și domeniul energetic.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.