VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean a anunțat demisia a trei miniștri. MAI, Educația și Ministerul Infrastructurii, fără șefi

Premierul Dorin Recean a anunțat astăzi demisia a trei șefi de ministere. Ministerul de Interne, cel al Educației și Ministerul Infrastructurii, instituții conduse de Ala Revenco, Anatolie Topală și, respectiv, Lilia Dabija, au rămas fără șefi.

Noii candidați pentru șefia celor trei ministere vor fi propuși președintei Maia Sandu, luni, 17 iulie. Anatolie Topală și Ana Reneco ai ajuns în această funcție în august 2021, după ce alegerile parlamentare au fost câștigate de PAS, cu o majoritate de 63 de mandate în Parlament. Lilia Dabija a ajuns la conducerea Ministerului Infrastructurii, după preluarea conducerii Guvernului de către Dorin Recean, în februarie 2023.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.