VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premierul a cerut demisia directorului Serviciului 112

Directorul Serviciului Național de Apeluri de Urgență 112 urmează să fie demis în urma cazului tragic din raionul Căușeni, soldat cu moartea a doi oameni blocați în nămeți. Anunțul a fost făcut de premierul Dorin Recean la începutul ședinței de azi a Guvernului.

”Solicit demisia directorului de la 112. Am constatat că acest serviciu se ocupă doar de pasarea informației. Dle Efros, o dată cu preluare serviciului de la 1 ianuarie, rog să fie revăzute toate protocoalele. Aveți 30 de zile pentru acest lucru”, a declarat Dorin Recean.

Amintim, în dimineața de luni, într-o mașină blocată în zăpadă au fost descoperite cadavrele a două persoane. Cazul tragic a avut loc în apropiere de localitatea Coșcalia, Căușeni. Procurorii au inițiat o anchetă în acest caz.  

Amintim, Serviciul Unic pentru apeluri de urgență 112 a trecut din subordinea Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării în gestiunea Ministerului de Interne. Decizia a fost luată de cabinetul de miniștri, care susține că astfel va fi redus și mai mult timpul de reacție la apeluri de urgență, iar serviciile vor interveni mai rapid.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.