VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Pregătiri pentru Expoziția ”Fabricat în Moldova”. Antreprenorii se pot deja înregistra la cea de-a XXI-a ediție

Antreprenorii care vor să participe la cea de-a XXI-a ediție a expoziției „Fabricat în Moldova” se pot deja înregistra pentru participarea la evenimentul, care va avea loc în perioada 31 ianuarie-4 februarie 2024. În acest an, expoziția va fi organizată sub un nou logo elaborat de Camera de Comerț și Industrie și Ministerul Agriculturii.

”Evenimentul va fi reprezentat de un nou logo – harta Republicii Moldova, înconjurată de un cerc, ce semnifică unitatea și mobilitatea antreprenorilor, autorităților și consumatorilor, pentru a dezvolta economia statului. Albastrul închis, utilizat la scrierea „Fabricat în Moldova” inspiră încredere în tot ce e fabricat în Moldova, demnitatea antreprenorilor autohtoni și inteligența consumatorilor pentru a alege produse și servicii de acasă. Prin noul logo dorim să prezentăm aspirațiile țării pentru progres și dezvoltare. Acesta va servi drept un ambasador vizual pentru atragerea turiștilor și a investitorilor străini. Noul logo a devenit marcă înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI)”, a menționat președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea.

Ediția de la începutul lunii februarie, expoziția va fi organizată la Centrul Moldexpo în trei pavilioane. Acolo vor fi expuse produse agricole, alimentare și băuturi, expoziții colective de mărfuri agro-alimentare ale raioanelor republicii, bunuri de larg consum. De asemenea, vor fi și corturile parcurilor industriale, ZEL-urilor, asociațiilor financiare și de comerț, de turism și va fi creat și „Orașul vinificatorilor”.

„„Fabricat în Moldova” nu este altceva decât o platformă, o oportunitate pentru cel ce are o industrie, de a se manifesta, de a se instrui, de a vedea tehnologiile moderne, și de a vedea nemijlocit o cooperare. MAIA este partenerul acestui eveniment, și ne dăm bine seama că nu e suficient să producem calitativ, mult, gustos, este nevoie să ne putem și promova. De aceea, ministerul va fi în continuare un promotor al acestei expoziții și va îndemna antreprenorii, procesatorii, agricultorii să participe la eveniment”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Agriculturii, Vasile Șarban.

Amintim, din 2002, la toate edițiile expoziției au luat parte peste 5500 de antreprenori autohtoni din toate regiunile țării și din toate domeniile de activitate. Interesul sporit a fost manifestat și din partea vizitatorilor, numărul acestora depășind sute de mii, inclusiv, vizitatori din alte state.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.