VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Postul hidrometric din Ceadîr-Lunga a fost reabilitat

Postul hidrometric din Ceadîr-Lunga, situat pe râul Lunga, a fost restabilit și amenajat, a anunțat Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

„Angajații Serviciului Hidrometeorologic de Stat au efectuat lucrări de restabilire și amenajare a Postului hidrometric Ceadîr-Lunga, pe râul Lunga. De mai mult de opt ani, activitatea acestui post a fost suspendată, iar acum structura urmează a fi redeschisă”, comunică instituția.

Capacitatea de reacție la riscurile de dezastre va fi îmbunătățită. Postul Ceadîr-Lunga face parte din Districtul Dunărea, Prut, Marea Neagră și va fi unul clasic, care va monitoriza parametrii hidrologici principali: nivelul apei, debitul, temperatura, precipitații, fenomene de îngheț și alții.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.