VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Polițiștii au ridicat droguri de 1,5 milioane de lei în urma unei operațiuni. Stupefiantele, vândute online, erau aduse din Odesa

Ofițerii de urmărire penală ai INI, sub conducerea PCCOCS, au destructurat activitatea infracțională a unui grup criminal organizat, specializat în comercializarea drogurilor în mediul online, pe întreg teritoriul R. Moldova.

În rezultatul măsurilor speciale de investigație și a acțiunilor de urmărire penală efectuate în ultimele două luni, ofițerii de investigație au stabilit identitatea celor patru suspecți. Aceștia au vârste cuprinse între 30 și 45 de ani și sunt locuitori ai capitalei.

Suspecții procurau drogurile din Odesa și le introduceau în țară prin contrabandă. Ulterior, drogurile erau comercializate prin intermediul aplicației mobile ,,Telegram” și plasate în ascunzișuri pentru consumatorii finali.

31 de pastile de tip ,,ecstasy”, circa 500 de grame de droguri sintetice de tip „metadonă”, mijloace bănești, telefoane mobile, cântare electronice, obiecte destinate împachetării și consumului de droguri au fost depistate de polițiști în automobilul și domiciliul suspecților.

Valoarea estimativă a drogurilor ridicate constituie 1 500 000 lei. Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore, iar ulterior au fost plasați în arest pentru 30 de zile.

 Bănuiții nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetați pentru infracțiuni similare. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, ei riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.