VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Polițist din Hâncești reținut pentru abuz în serviciu. Acesta intenționat nu ar fi investigat infracțiunile unei grupări

Un polițist din Hâncești a ajuns pe mâna procurorilor, fiind bănuit de abuz în serviciu. Polițistul a fost reținut în urma unei operațiuni a Procuraturii Hâncești și a Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI.

Urmărirea penală a fost începută în 3 aprilie. Polițistul este bănuit de faptul că, fiind informat despre comiterea unui șir de infracțiuni deosebit de grave și excepțional de grave de către un grup de persoane asupra mai multor victime, inclusiv minore, nu a întreprins intenționat acțiuni prompte de acumulare a informației pe acest caz.

Astăzi, au avut loc 5 percheziții – la domiciliul, în mașina personală, mașina de serviciu și biroul polițistului, de unde au fost ridicate un telefon mobil, un dispozitiv electronic și acte, ultimul fiind reținut.

În privința acestuia urmează a fi înaintat un demers de aplicare a măsurii preventive sub formă de arest preventiv.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.