VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Polițist din Edineț, prins cu mită de 1.500 de euro

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Edineț a fost reținut în flagrant cu mită de 1500 de euro.

Potrivit denunțătorului, ofițerul de investigații ar fi pretins 1.500 de euro pentru mușamalizarea unui caz de circulație ilegală a drogurilor.

În fapt, la data de 18 august, angajatul IP Edineț a primit spre examinare un material pe faptul distribuirii ilegale a substanțelor narcotice, iar pentru a lua o decizie în favoarea persoanei investigate acesta ar fi pretins suma menționată. Astfel, în schimbul sumei pretinse, polițistul urma să absolve de răspundere bănuitul pentru pretinsele fapte prejudiciabile exprimate prin consumul sau distribuirea drogurilor.

Reținerea a avut loc joi, 24 august, în momentul transmiterii banilor sub controlul CNA, iar ofițerul IP Edineț a fost plasat în izolator pentru 72 de ore.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.