VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Poliția investighează cazuri de transportare organizată a alegătorilor

Poliția investighează la această oră câteva cazuri de transportare organizată a alegătorilor la secțiile de votare și de fotografiere a buletinelor de vot. În urma unor sesizări, în satul Zolonceni din raionul Criuleni și în satul Căpriana din raionul Strășeni inspectorii se află la fața locului pentru a documenta cazuri de transportare a alegătorilor, transmite Ziarul de Gardă.

„Un caz înregistrat în Comrat, unde un bărbat îndeamnă cetățenii să nu-și exercite dreptul la vot. Satul Mihailovca, raionul Cimișlia, ne-a sesizat un cetățean că a văzut cum o familie (soțul și soția) și-a fotografiat buletinele de vot. A fost inițiat un proces contravențional în baza articolului 49, alin 4 din Codul Contravențional. Grupa de documentare la fața locului: Transportarea organizată a alegătorilor în satul Zolonceni din raionul Criuleni și satul Căpriana din raionul Strășeni. În satul Chirsova, raionul Comrat am fost sesizați de un bărbat precum ca fostul primar face agitație electorală în apropierea căminului cultural din sat. În aceeași localitate am fost sesizați de o femeie precum ca același bărbat( fost primar, candidat exclus de pe liste al PP” Șansa”) nu i a permis femeii să între în secția de votare. A fost pornit un proces penal, in baza art.181, aln 1 din Codul Penal”, a declarat purtătoarea de cuvânt al IGP, Diana Fetco, pentru ZdG.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.