VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Planul Național pentru Aderarea la UE, publicat pentru consultări

Planul național de acțiuni pentru aderarea Republicii Moldova la UE a fost supus consultărilor publice. Documentul conține nouă compartimente despre indicatorii de performanță înregistrați până acum și despre obiectivele pentru următorii ani.

”Acest document reprezintă o etapă esențială pentru parcursul european al țării noastre, înlocuind toate demersurile anterioare și care reflectă cu claritate obiectivul nostru național: să pregătim Republica Moldova pentru aderarea la UE către anul 2030. În prezent, suntem în plin proces de evaluare a corespunderii legislației naționale în raport cu legislația europeană și de atribuire a documentelor necesare pentru instituțiile responsabile de implementarea acestora. Planul dat va fi dezvoltat substanțial în urma procesului de evaluare, făcut împreună cu Comisia Europeană”, a scris ministrul de Externe, Nicu Popescu, pe pagina sa pe facebook.

Demnitarul îi invită pe toți cei interesați să participe la consultările publice și să împărtășească opiniile și sugestiile lor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.