VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Plante de mac găsite de polițiști într-o livadă din raionul Ialoveni

Sute de plante de mac au fost găsite de polițiști pe un teren îngrădit din raionul Ialoveni. Mai exact, acestea creșteau într-o livadă, al cărei proprietar este un bărbat de 48 de ani, anunță Poliția.  

Plantele au fost ridicate și transmise pentru efectuarea expertizei la Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP. Conform legii penale, semănatul ori cultivarea de plante ce conţin droguri se pedepsește cu amendă de până la 62 500 de lei sau cu închisoare de până la doi ani.

În perioada 1 iunie – 31 august, pe întreg teritoriul R. Moldova, Poliția desfășoară operațiunea MAC, care are drept scop combaterea consumului și traficului ilicit de droguri, în special al celor de origine vegetală, depistarea și nimicirea plantelor cu conținut narcotic, dar și depistarea persoanelor care se ocupă de cultivarea acestora.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.