VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 700 de consumatori au fost deconectați de la gazele naturale pentru neachitarea datoriei

În perioada 01-08 august, curent, a fost sistată furnizarea gazelor naturale către 708 consumatori pentru neachitarea datoriei în mărime de 4,083 milioane lei, acumulată pentru gazele naturale consumate. Un anunț în acest sens a fost făcut de compania „Moldovagaz”. 

„Reconectarea instalațiilor de gaze naturale va fi efectuată, după achitarea integrală a plății datorate și a tarifului pentru reconectare. Concomitent, consumatorul final respectiv va achita plata preventivă pentru consumul gazelor naturale până la 12 luni”, se precizează în comunicatul emis de companie.

Reprezentanții SA „Moldovagaz” îndeamnă consumatorii care nu și-au onorat obligațiile în termenul indicat în factura de plată, să achite datoriile acumulate pentru a evita deconectarea gazelor naturale.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.