VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 70 de cartușe, descoperite la Aeroportul Chișinău în bagajul unei femeie din Ucraina

O cetățeancă a Ucrainei a dorit să ajungă în Egipt cu 78 de cartușe, ascunse în bagajul de mână. Cazul a fost înregistrat pe Aeroportul Internațional Chișinău în data de 27 ianuarie. Pasagera avea bilet pe ruta „Chișinău-Sharm El Sheik”.

La scanarea bagajului pasagerei de 45 de ani, polițiștii de frontieră au observat obiecte din metal presupuse a fi cartușe. Ulterior verificării fizice, oamenii legii au descoperit 78 de cartușe. Bunurile au fost ridicate, urmând să fie supuse expertizei balistice, informează Poliția de Frontieră.

La fața locului a intervenit grupul de investigație din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău care continuă cercetările pe caz.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.