VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 664 milioane de lei, adunate de Serviciul Vamal la buget în ultima săptămână

Săptămâna trecută, Serviciului Vamal a încasat la bugetul de stat peste 664,4 milioane de lei. Totodată, de la începutul anului curent, instituția a colectat la bugetul de stat circa 4,6 miliarde lei, se arată într-un comunicat emis de Serviciul Vamal.

Totodată, în perioada 19 – 25 februarie, de către persoane fizice au fost introduse bunuri a căror valoare în vamă depășește limita neimpozabilă, fiind încasate plăți în valoare de peste 20,4 milioane lei, ceea ce reprezintă 3,1 % din totalul sumei încasate pentru perioada respectivă. 

„Banii colectați de la contribuabili sunt vărsați direct în bugetul de stat și redistribuiți pentru salarii, dezvoltarea infrastructurii, proiecte sociale ș.a”,  informează Serviciul Vamal.

De asemenea, pe parcursul săptămânii trecute, au fost perfectate 12 220 de declarații vamale, iar fluxul mijloacelor de transport a constituit 57 792 de traversări.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.