VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 3300 de șoferi, sancționați de IGP în weekendul trecut. Peste 60%, amendați pentru depășirea vitezei

Peste 3300 de șoferi au fost sancționați, weekendul trecut, pentru încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere. Peste 60 la sută dintre conducătorii auto, trași pe dreapta de inspectorii de patrulare, au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză.

La fel, 31 de șoferi conduceau mijlocul de transport fiind în stare de ebrietate, iar alți 545 nu au respectat indicatoarele rutiere de prioritate și semnalele de interzicere a semafoarelor.

Totodată, 150 de persoane conduceau vehiculul fără a fi supus reviziei tehnice anuale și în lipsa poliței de asigurare de răspundere civilă auto, în timp ce 132 nu aveau cuplată centura de siguranță.  Conform informației prezentate, 407 de persoane au oprit mijlocul de transport în locuri interzise.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.