VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 2000 de consumatori noncasnici vor fi debranșați de la rețeaua de gaze pentru neachitarea facturilor pentru luna iulie

A expirat termenului limită de achitare a facturii de plată pentru gazele naturale, emisă pentru luna iulie. Potrivit SA „Moldovagaz”, 2002 consumatori noncasnici datorează furnizorului suma de 75,526 milioane lei pentru gazele naturale.

„Această circumstanță condiționează imposibilitatea executării de către SA „Moldovagaz” a obligației sale de plată față de furnizorul extern, realizată, în mod direct, prin achitarea la timp de către consumatorii finali a volumelor de gaze naturale utilizate”, se menționează într-un comunicat al companiei.

Prin urmare, Moldovagaz dispune deconectarea instalațiilor de gaze naturale ale consumatorilor datornici.

Furnizarea gazelor naturale va fi reluată după achitarea integrală a plății datorate pentru gazele naturale și a tarifului pentru reconectare. Concomitent, cu scopul evitării acumulării datoriei pentru gaze naturale consumate, consumatorul noncasnic va achita plata preventivă pentru gazele naturale până la 12 luni.

Totodată, SA „Moldovagaz” solicită consumatorilor finali să fie stinsă restanța pentru gazele naturale furnizate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.