VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 1400 de polițiști au fost antrenați în buna desfășurare a evenimentelor dedicate începutului de an școlar

În contextul începerii unui nou an de studii, 1418 polițiști din toată țara au asigurat, astăzi, buna desfășurare a evenimentelor din cadrul instituțiilor de învățământ și deplasarea sigură a elevilor la școală și înapoi spre casă.

Polițiștii au interacționat cu copiii, oferindu-le sfaturi cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte atunci când sunt singuri acasă, când discută cu persoane străine în stradă sau pe online, când se deplasează în locuri aglomerate, precum și la traversarea corectă a străzii.

Pentru deplasarea în siguranță a copiilor la instituțiile de învățământ, zilele precedente polițiștii au supus verificării starea tehnică a tuturor autobuzelor școlare.

Inspectoratul General al Poliției, le dorește tuturor elevilor un an nou școlar cu realizări frumoase.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.